::EZainia's FotoPage - Flower Arrangements::

By: EZainia Collections

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  >  >>]    [Archive]
Monday, 12-Nov-2007 10:10 Email | Share | | Bookmark
KOLEKSI TERBARU!!! SAMPLE TEMPAHAN GUBAHAN DR PARA PELANGGAN...

Maaf lama tak update kt sini...sila layari www.wanitamelayu.com utk updated pictures and promotion from EZainia Collections...

Selamat menjamu mata...


Carnation Mixed (NEW) - RM110


Carnation Mixed (NEW)


Gubahan Sireh Roses - RM145


Gubahan Sireh Roses


Choc Roses - RM85


Choc Roses - RM85


Mini Sunflower - RM45


Mini Sunflower


Sweet Peach Roses - RM85


Sweet Peach Roses - RM85


Sweet Peach Roses - RM85


KOLEKSI GUBAHAN BUNGA KAT LANTAI...


Orange Exclusive Roses - RM145 (without vase)


Orange Exclusive Roses


Orange Exclusive Roses - CLOSED UP


Elegant Roses NEW - RM165 (with vase)


Elegant Roses NEW - RM165 (with vase)


Purple Roses English - RM145 (without vase)


Purple Roses English - RM145 (without vase)


Purple Roses English - RM145 (without vase)


Red Roses English - RM145 (without vase)


Red Roses English - RM145 (without vase)











Apa komen anda? Cantik2 tak gubahan kami? Silalah contact kami utk dptkan gubahan bunga exlusive dan berpatutan dr EZainia Collections...






Tuesday, 2-Oct-2007 06:39 Email | Share | | Bookmark
Koleksi Baru dah masukkkkk!!!

Silalah jamu mata...tempahan masih dibuka utk Aidilfitri ini...
Ready stock adalah spt di bwh...tapi kalau ingin menempah, tempahan masih dibuka tetapi delivery mungkin agak lambat sikit..tapi, jgn risauuuu...mesti sebelum Raya...


Blushing Pink - RM145




Blushing Pink (closed up) RM145



Pretty Lilly- RM65



Green Breeze - RM115



Green Breeze (closed up) - RM115



Lovely Orchid - RM85



Lil Roses Assortment - RM65



Lil Roses Assortment (closed up) - RM65




Elegant Roses - RM145




Elegant Roses (closed up) - RM145



BeauRoses - RM145



Purple Whitey Assortment - RM155



Orangy Flowers - RM145



Orangy Flowers (closed up) - RM145

Caj delivery ke rumah adalah RM10 yer...rege kt atas blom termasuk caj delivery..

Note: Free delivery ke Kajang/Bangi/Putrajaya/Cyberjaya areas...


Thursday, 20-Sep-2007 13:00 Email | Share | | Bookmark
::Tempahan diterima::

Tempahan

Salam sume...
Terima kasih atas sambutan yg agak menggalakkan pada peringkat permulaan ni..
EZainia Collections nak ucapkan terima kasih pada mereka yg menyokong dan membeli/menempah gubahan dr koleksi kami...
Kami mengalu2 kan anda membandingkan harga kami dgn harga gubahan yg dijual
di kedai2 florist di luar...anda akan dapati harga kami amat murah, gubahan eksklusif dan
menggunakan kelopak bunga yg byk...pendek kata, let our price do the talking!

Utk pengetahuan sume...anda juga boleh membuat tempahan gubahan mengikut bajet anda..utk details, anda boleh contact info yg telah diberikan sblm ini..spt tertera di bwh

Sempena Aidilfitri yg akan menjelang tiba, EZainia menawarkan diskaun dan harga rendah bg setiap gubahan yg ditempah...
Nantikan photos utk sample2 gubahan terbaru minggu depan...

-EZainia


Thursday, 30-Aug-2007 16:13 Email | Share | | Bookmark
::Jualan Julung2 Kali di EZainia Collections!::

Harmony Blossom
Sweet Lavender
Fresh Blue
View all 7 photos...
Akhirnya, kedai kami dibuka dgn rasminya pada ari ni 30 Aug 2007...silalah belek2 gubahan yg ada di kedai kami.


Harmony Blossom - RM180
37" x 28" (Height x Width)



Sweet Lavender - RM130
34" x 12" (Height x Width)



Bonsai Roses - RM150
36" x 13" (Height x Width)



Peach Roses - RM95
34" x 17" (Height x Width)


Luxury Brown - RM160
25" x 37" (Height x Width)



Fresh Blue - RM120
21" x 29" (Height x Width)



Carnation Mixed - RM65
21" x 31" (Height x Width)


Tuesday, 28-Aug-2007 12:00 Email | Share | | Bookmark
::EZainia Collections - Terma dan Syarat::

Terma & Syarat:

# Pertanyaan atau pesanan boleh dibuat melalui ruangan comment di bawah atau email ke:
ezainia@gmail.com. Selain itu anda boleh call/sms kami di nombor 012-2121310 (ezainia) utk
sebarang pertanyaan.

# Pembayaran boleh dibuat dengan bank-in ke akaun Maybank kami. (No akaun: 164351063387-AZIMAH BT MAT SALLEH).

# Penghantaran akan dibuat terus ke rumah pelanggan. Kos penghantaran adalah RM10
(beroperasi untuk kawasan Lembah Klang dan Selangor shj)
Nota: Tiada kos penghantaran dikenakan bg pelanggan sekitar Bangi dan Cyberjaya.

# Penghantaran akan dibuat dalam tempoh 2 minggu setelah bayaran dibuat. Anda perlu
membuat pembayaran ke akaun kami dlm tempoh 2 hari selepas pesanan dibuat kerana booking
anda utk gubahan tersebut akan kami buka kpd pelanggan lain jika tiada pembayaran dlm
tempoh tersebut krn stok adalah terhad.

# Anda hanya perlu membuat pembayaran separuh harga shj utk mengesahkan pesanan anda dan separuh lagi perlu diselesaikan semasa penghantaran dibuat. Setiap pembelian tidak boleh dipulangkan semula (non-returnable and non-refundable)

Sila printscreen transaction bank anda (no rujukan) dan emailkan ke ezainia@gmail.com, sebagai bukti pembayaran.

Cara-cara memesan/menempah:-

1. Pilih gubahan kami yg menarik hati anda.
2. Email kami ke alamat ezainia@gmail.com dgn menyatakan:
Nama:
Contact No:
Alamat:
Nama Gubahan:
(cara memesan boleh juga melalui comments di bwh, sms atau call)
3. Kami akan menghubungi anda jika kehabisan stok atau terdapat sebarang perubahan dlm kombinasi gubahan kami.


Kalau ada yg berkenan di hati, drop me a line...jgn segan2...Terima kasih! Datang lagi!
:


[<<  <  [1]  2  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net